Doe Mee

Organisaties
Ook u kan zich aansluiten en een steentje bijdragen aan een bewuster en mooier Katwijk.
Bent u bijvoorbeeld bezig met verpakkingen te veranderen van schadelijk plastic naar duurzaam materiaal, meld je aan en DOE MEE! Of wilt u uw bedrijfsnaam aan Operatie Jonas koppelen door ons initiatief te sponsoren?
Neem contact op.

Fotografen
Ben jij een professionele of een fanatieke hobby fotograaf en wil jij je inzetten voor plasticvrije oceanen?
Maak de mooiste foto’s tijdens onze acties en/of van de plastic soep. Deel deze dan met ons en draag bij aan de bewustwording van de inwoners van Katwijk. U kunt de foto’s naar ons mailen of delen op social media met #doemee of #operatiejonas.

Scholen
Operatie Jonas is voor zowel jong als oud. Met activiteiten als educatie op basisscholen en creatief met plastic willen we de bewustwording bij jongeren vergroten. Wilt u met uw school meedoen aan Operatie Jonas? Mail dan naar info@operatiejonas.nl voor meer informatie over gastlessen, creatief met plastic of het meeschrijven aan een boek over Jonas.

Doe mee!
Iedereen kan bijdragen aan de bewustwording en opruiming van de oceanen en het strand. DOE MEE: kom jutten of neem een kijkje bij een van de andere activiteiten. Volg Operatie Jonas op Facebook en laat zien dat je je inzet voor plasticvrije oceanen door middel van #doemee of #operatiejonas!

Tips

Laatste nieuwsitems: