Grote Belangstelling voor het Operatie Jonas Educatieprogramma

Naar aanleiding van de grote belangstelling onder de basisscholen voor het Operatie Jonas educatieprogramma, heeft Operatie Jonas een persbericht uit doen gaan naar verschillende kranten en nieuwswebsites. Het persbericht is veelvuldig bekeken en verspreid in Katwijk en omgeving. Zelfs voor de lokale columnisten is Operatie Jonas goed voer!

 
Het goed verspreide persbericht heeft te weeg gebracht dat het aantal deelnemende basisscholen blijft groeien. Het maximale aantal scholen komt dichtbij maar er is nog plek voor een paar enthousiaste basisscholen.

 
Operatie Jonas Educatie
Het Operatie Jonas educatieprogramma is ontwikkeld door WWF Haaglanden voor basisscholen in de gemeente Katwijk en is gepland om van start te gaan in de maand april. Het educatieprogramma is gericht op de groepen 3 tot en met 8. Het programma is ontwikkeld op verschillende niveaus zodat alle groepen een leuk en leerzaam programma krijgen.

 
Het programma
Het educatieprogramma is opgedeeld in drie delen: allereerst is er het educatieprogramma bestaande uit drie workshops waarin duidelijk het plastic probleem en de oplossingen uiteengezet worden. Daarnaast is er het onderdeel “creatief met plastic”, waarbij de kinderen samen met CreaKids kunstwerken gaan maken van wegwerp plastic. Tot slot is er Het Grote Jonas Boek: onder de bezielende leiding van bestsellerauteur en kinderboekenschrijfster Lorena Veldhuijzen schrijven de kinderen verhalen die tot een mooi boek worden verwerkt, Het Grote Jonas Boek.

 
Doe mee
Ken jij nog een leuke basisschool die graag mee zou willen doen met Operatie Jonas? Stuur dan een e-mail naar info@operatiejonas.nl, om verdere informatie te ontvangen over het programma.
Tevens is Operatie Jonas nog op zoek naar bedrijven die een van de Operatie Jonas activiteiten zouden willen sponsoren.

Tips

Laatste nieuwsitems: