Strop voor de Zee nu al een Groot Succes!

Plastic: een Strop voor de Zee is nu al een zeer groot succes!

 

In samenwerking met Henriëtte van den Anker van De Porseleinkast in Katwijk is Operatie Jonas “Plastic: een Strop voor de Zee” gestart. De actie heeft als doel de inwoners en ondernemers van de gemeente Katwijk bewust te laten worden van de plastic soep.

 

Stropdassen

Bijna elke man heeft wel een aantal stropdassen die in een kast liggen te verstoffen. Zonde vindt Henriëtte, want met deze stropdassen kunnen mooie dingen worden gemaakt en zo goede projecten worden gesteund.

 

Mensen kunnen hun oude stropdas(sen) inleveren bij De Porseleinkast in Katwijk, waar een groep mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking de ingezamelde stropdassen zullen gebruiken om een mooi kunstwerk te maken. Dit kunstwerk zal in naam van Operatie Jonas overhandigd worden aan de wethouder en tentoon worden gesteld op een bekende Katwijkse locatie.

 

In de eerste week van de actie zijn er al ruim 80 stropdassen ingeleverd!

 

Doe Mee!

Heb jij nog stropdassen die je nooit gebruikt, lever deze dan in bij De Porseleinkast in Katwijk en steun Operatie Jonas in de strijd tegen de plastic soep!

Je kunt je stropdassen op donderdagen, vrijdagen en zaterdagen tussen 10 en 17 uur inleveren bij De Porseleinkast, Voorstraat 66 in Katwijk.

Tips

Laatste nieuwsitems: